4 stjernerRødvin

Il Grigio, Chianti Classico Riserva, San Felice, 2008, 13,5% (Toscana, Italien) L. 11245

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
115,00 i Bilka / 119,00 i føtex / 119,00

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Som (næsten) sædvanligt glimrende og nyttig mindre riserva.

Dejlig duft med drue og fad.

Tørrere i munden end duften antyder. Til at begynde med ganske tannisk, men tanninerne finder hurtigt på plads efter lidt luftning og står herefter fint til helheden; faktisk bliver vinen ganske blød. Ret mild syre.

Vinen fremstår aktuelt med en anelse udvisket karakter. Lidt mere frugt og friskhed havde været velgørende.

Juni 2012
Kommentar, oktober 2013:

Vi har siden vi anmeldte vinen smagt den flere gange, også for nylig, og den er blevet meget bedre end da vi anmeldte den, og de mangler og svagheder, vi fandt ved dengang, er væk.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.