4 stjernerRødvin

Il Grigio, Chianti Classico Riserva, San Felice, 2007, 13,5% (Toscana, Italien) L.10307

Kvalitet-pris: OK
113,95 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig Chianti i den meget nyttige mellemklasse.

God Chianti-duft og -smag. Smagfuldt fadpræg, god syre, karakteristisk og civiliseret bid og letbitterhed fra Sangiovese-tanninerne. Også et lille touch klædelig sødme. Dejlig både med og uden mad.

Il Grigio har i denne årgang en anelse mere vægt og fylde end tidligere. Og det er første gang i de mange årgange vi har smagt siden årgang 1988, at vi har observeret at alkoholprocenten har oversteget de ellers obligatoriske 13%. Den er her 13,5%.

Den skal vi have mere af, næste gang den er på tilbud til favorable 65-70 kr., eller hvis/når den dukker op i Netto til (formoder vi) 65 kr.

Juni 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.