3 stjernerRødvin

il fait soif, Côtes du Rhône, Maxime - Francois Laurent, 2016, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
150,00 hos Pétillant

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Økologisk vin i den velsmagende naturvinsgenre.

Vinen er ret koncentreret og fyldig, mørke bær og en del lakridssødme. Middel syre. Lidt strukur med tannin viser sig efter længere tids luftning, men overordnet fremstår vinen som rund og blød.

Fornemmelsen og smagen af sødme tangerer i min (Preben der anmelder lavsvovlede vine alene) mund det vulgære. Det kan holdes noget i ave ved afkøling til ca. 13° og ved servering i så stort vinglas som muligt.

Glas: Zalto bourgogne.

November 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.