4 stjernerRødvin

Il Circo Rosso, Carmignano Riserva, Pratesi, 2011, 14,5% (Toscana, Italien) L.1013

Kvalitet-pris: OK
175,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin, der fint demonstrerer, at det kan gå godt at blande 70% Sangiovese med 20% Cabernet Sauvignon og 10% Merlot. Vinen er barriquelagret i 18 måneder.

Vinen er fyldig, velsmagende, velbalaceret og venlig i international stil med tydeligt præg af de "fremmede" druesorter. Forekommer det meste af tiden ret mildt struktureret med pæn friskhed og en lille sødme; først i det sidste glas gør tanninerne opmærksom på sig selv og træder mere i karakter.

En vin som vi tror mange vil kunne lide.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.