Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

I Vivai, Chianti, Frescobaldi, 2003, 12,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
33,00 i Netto / 49,95 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi anbringer anmeldelsen som en ny anmeldelse, selv om den er fra juli, fordi den gode nyhed er, at vinen nu igen er at finde i Netto, og oven i købet et par kroner billigere end sidst.

Vi skrev i juli:

"Glimrende lille hverdags-Chianti med god smagsfylde, vellavet og harmonisk. Ganske blød uden at være tandløs, og den vil derfor formodentligt kunne gouteres af mange.

Velegnet til pizza, pasta med tomatsovs og den slags."

Vi har gensmagt den et par gange siden, hvor den faktisk var bedre end første gang, så næste gang vil vi lure på, om vinen skal have fire stjerner.

Plus 1 for kvalitet-pris-forhold refererer til prisen i Netto. Prisen i Føtex ville udløse minus 1.

Juli 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.