4 stjernerRødvin

I Sodi di S. Niccolò, Toscana, Castellare di Castellina, 2016, 14% (Toscana, Italien) L05120

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
525,00 hos HaslundVin / 550,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 600,00 hos Vinformidlingen

Vinen er fremstillet af 85-90% Sangiovese og 10-15% Malvasia Nera. Den lagres 12-18 måneder på barriqeus, hvoraf halvdelen er nye.

Vinen hverken dufter eller smager af så meget umiddelbart efter åbning, og det tager nogen tid, før den langsomt vågner op til dåd. Ekstremt velbygget og harmonisk med ret blide tanniner og moderat syre.

Vi når de fire stjerner hen mod slutningen af flasken, hvor vinen er velsmagende. Men til den pris måtte der gerne være en eller anden form for wauw-faktor.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.