4 stjernerRødvin

I Sodi di S. Niccolò, Toscana, Castellare di Castellina, 2015, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
500,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 599,00 hos Distinto Vinimport (10% rabat ved køb af 12 flasker også assorteret)

Vinen er fremstillet af 85% Sangiovese og 15% Malvasia Nera lagret 24-30 måneder på barriques, hvoraf halvdelen er nye.

Duften er klassisk og stor med perfekt balance mellem vin og fad, der giver en lille chokolade-tone.

I munden er vinen blød og meget imødekommende. Ganske fyldig og god længde. Lækker. Af en toscansk Sangiovese-vin at være er den ikke så frisk, hvilket er med til at give den et internationalt touch - vi kunne godt bruge lidt mere friskhed.

Til prisen kunne vi ønske os flere nuancer, større underholdningsværdi, men måske det kan udvikle sig ved yderligere lagring, som vinen klart har balance til.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.