Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Hommage, Lirac, Domaine Coudoulis, 2014, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
179,95 (119,00 v. 6 fl.) hos AndrupVin.dk
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget lækker og indbydende vin fremstillet af Grenache og Syrah fadlagret et år.

Duft med søde bær. Smagen er tørrere end duften antyder; der er blot en velplaceret og diskret sødme. Vinen er velstruktureret med gode tanniner. En nydelse både med og uden mad.

Trods de 14,5% alkohol er vinen hverken tung eller kvabset. Og så har den i modsætning til mange vine af typen et lyst element. Hvad kan blive bedre i en mellemklasse vin fra den sydlige Rhônedal?

Glas: Zalto universal.

August 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.