3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Grosso Sanese, Chianti Classico Riserva, Podere Il Palazzino, 2013, 14,5% (Toscana, Italien) L1016

Kvalitet-pris: OK
250,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 100% Sangiovese lagret 18 måneder i Allier-barriques, heraf 30% nye.

Duft af stor klassisk Sangiovese. I munden får vi et klart indtryk af, at vinen bør gemmes allermindst et år endnu; den forekommer ret lukket og ugivende, ganske tør og med pænt højt tanninniveau, ganske herreagtig. Den bliver klart bedre med luftning, og åbner en smule mere op over de tre dage, vi drak den. Men den vågnede aldrig helt op til dåd.

På trods af det tilbageholdte udtryk er der fire stjerner fra Preben, tre fra Helle, idet vi er overbeviste om vinens kvaliteter.

Glas: Zalto bordeaux.

November 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.