4 stjernerRødvin

Grenache, Vin de pays de méditerranée, Vieilles Vignes, Domaine de Cristia, 2010, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
90,00 (80,00 v. 6 fl.) hos The Wine Company
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er store forskelle på vores oplevelse af denne vin, idet der er fem stjerner fra Preben og tre fra Helle, som oplever vinen som en glimrende og ungdommelig dagligvin. Det følgende er Prebens oplevelse:

Meget spændende, anderledes og original vin. Lækker, meget velbygget og ungdommeligt pågående.

Duft af krydderier, bær og kærnemælk. I munden er vinen meget livfuld, pågående frugtig med krydderier. Lakrids i eftersmagen. Gode, solide og mærkbare tanniner, der giver rygrad til den store krop. Med sine 14% alkohol er der tale om en vin med tyngde og fylde, og sødme har den også. Men en god syre afbalancerer vinen og giver god friskhed.

En nydelse både i sig selv, men også spændende, fordi jeg ikke oplever at have smagt en vin, der ligner denne. Den rager frem i mere end én forstand.

Juli 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.