4 stjernerRødvin

Gratius, Toscana, Il Molino di Grace, 2015, 14,5% (Toscana, Italien) L/75

Kvalitet-pris: OK
1500 ml: 608,00 (tilbudspris: 425,60, gælder indtil 20. juni) hos Copenhagen Wine

Vinen er fremstillet af Sangiovese, Canaiolo og Colorino lagret 12 måneder i franske barriques og tonneaux, nye og brugt en gang. Økologisk og ikke filtreret.

Klassisk duft af stor Sangiovese. Dejlig vin, der indledningsvis er ret tannisk. Men tanninerne bliver med luftning blødere - kraftig fløjl - og vinen mere harmonisk. Tør - på grænsen til at være for tør - med god tone af mørk bitterchokolade. God friskhed.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.