Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Gratius, Toscana, Il Molino di Grace, 2004, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
249,00 (219,00 v. 6 fl.) hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Atter en klassisk vin fra Il Molino di Grace. Nok aktuelt lidt vel ung at gå til.

Stor, flot Sangiovese-duft, lige som vi kan lide den. Også smagen er flot og klassisk med hovedvægt på vin, ikke på fad. Der er både frugt og struktur. Vinen er relativt diskret i sit udtryk.

Aktuelt fremstår vinen en anelse syrlig og indimellem også vel tør. Tanninen ligger i overvejende grad gemt, men den er der.

Strukturen og fremtoningen er klassisk, og i og med at der ikke er tale om en af de hede årgange, er den umiddelbare drikkeglæde på dette ret unge stadie ikke helt i top. Men det kan sagtens komme ved yderligere nogen lagring.

Balancen forekommer ikke helt optimal, men i og med at vi har ganske stor tillid til Il Molino di Grace som producent, gætter vi på, at den alligevel er i orden. Vi vil tro at endnu mindst et års lagring vil få vinen til at hænge bedre sammen. Hvis det viser sig at være tilfældet, tror vi den kan holde i ganske mange år.

Se billeder fra ejendommen her

Januar 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.