5 stjernerSpiritus

Grappa Trentina, Chardonnay, Pisoni, 43% (Trentino-Alto Adige, Italien) L17087

Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Hvis man er til spiritus og rejser en del i Italien, møder man ofte hvid grappa, der i de simple udgaver kan være kras og primitiv, i de "finere" udgaver kan de være bløde og med et vist rafinement.

Nærværende grappa rammer plet i forhold til min (Preben der er alene om at nyde spititus) smag. Den har den rigtige let forståelige smagstype, alkoholprocenten sidder hvor den skal, den er ikke for blød og sød men kradser lige tilpas - især når den har fået nogle måneders luft.

Bemærk: Vores vurdering af forholdet mellem kvalitet og pris forholder sig til medlemsprisen hos Winefamly. Den reelle pris bliver dog højere, fordi det koster et månedligt beløb at være medlem (se under medlemsvilkår ovenfor). Merprisen pr. flaske vil dermed afhænge af antal købte flasker, hvilket vi ikke kan tage højde for i vores vurdering.

Juni 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.