3 stjernerSpiritus

Grappa, I legni - Frassino, Bepi Tosolini, 42% (Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
269,00 hos Supermarco

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Barriquelagret grappa, der har taget farve af fadlagringen.

Jeg (Preben, der tager mig af spiritus alene) har tidligere anmeldt en hvid grappa fra samme producent, som er billigere og efter min smag bedre, i og med at jeg har givet den fem stjerner.

Nærværende grappa har en dejlig balance mellem styrke/bid og blødhed. Der bydes på velsmag men også på en for mig generende karamelagtig sødme og smagskompent, en smag der forekommer syntetisk. Denne smag dæmpes noget over tid, men først efter at flasken har været åben i adskillige uger, er den så afdæmpet, at den ikke generer mere.

Februar 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.