1 stjerneNyvurderingSpiritus

Grappa Chardonnay, Cantina di Soave, 40% (Veneto, Italien) L. 15250

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
169,00 i Irma (kun i udvalgte filialer)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Jeg (Preben der er alene om at nyde spiritus) anmeldte første gang denne grappa i april 2015, hvor den fik fire stjerner bl.a. med ordene: "Velsmagende med god skarphed og lidt sødme." Den anmeldte grappa havde lot-nummeret L. 14288.

Et nyt eksemplar af grappaen, hvor lot-nummeret (som fremgår foroven) fortæller, at den er aftappet ca. et år senere, er af væsentlig ringere kvalitet. Flasken har været åben et halvt år, og den første tid - husker ikke om det var dage eller uger - efter åbning var grappaen decideret ubehagelig med en markant og stikkende smagskomponent i stil med som en nytændt tændstik lugter. Denne smag har dæmpet sig noget siden åbning, men den er ikke forsvundet.

Der er tale om en hvid formentlig ikke fadlagret grappa.

Juli 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.