Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Grangiovese, Toscana, Sesti, 2013, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
135,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Blød og venlig vin som hælder til den søde side.

Ren og transparent. Saftet og relativt lys smag med en sødlig tone. Harmonisk lille struktur. Ret banal og ikke særlig autentisk. Og sødmen generer os.

Vi har haft stor fornøjelse af samme vin i årgang 2010, som, første gang vi smagte den, var 8 måneder ældre end nærværende årgang aktuelt er. Om forskellen i oplevelse mellem de to vine skyldes årgangen eller alderen, er vi ikke sikre på. Og vi kommer ikke til at gøre et forsøg på at finde ud af det.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.