4 stjernerHvidvin

Graacher Riesling trocken, Qualitätswein, Willi Schaefer, 2014, 11,5% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
120,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget tilfredsstillende og velafstemt vin, der ligesom de to andre smagte vine fra producenten bliver bedre flere dage efter åbning.

Livfuld mundfornemmelse og første dag diskret (sådan var de to andre Schafer-vine også) i udtrykket. Frisk på en blid måde. Superlille og klædelig sødme i det tørre udtryk. Meget velsmagende.

Vinder som nævnt med luftning, og vinen udvikler en fin duft, der har samme blomsterhonning-agtige profil som de to andre smagte vine men her tørrere og mere tilbagetrukket.

Fire store stjerner.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.