3 stjernerHvidvin

Givry 1er Cru, Crausot, Domaine Ragot, 2017, 13% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
240,00 hos Flassan Vin (10% rabat ved køb af seks flasker, også assorteret)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Superflot og indbydende duft med fin balance mellem vin og fad. Karakteristisk velsmag med smør, nødder og en smule ananas. Meget fyldig. Pæn syre.

Vi er enige om de tre stjerner, men det er forskellige ting, der trækker en stjerne fra de fire, som duft og velsmag lægger op til: Helle finder at vinen har et lidt landligt præg, bl.a. grundet vinens lille bittertone. Prebens anke er et element af fedme/sødme, som opleves som grænsende til det vulgære.

Glas: Zalto bordeaux.

August 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.