4 stjernerRødvin

Giachét, Nebbiolo d'Alba, Poderi Sinaglio, 2006, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
135,00 (125,00 v. 12 fl.) hos Viniropa (ophørt) (12 styks pris gælder også ved assorteret køb af 12 flasker)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Skøn vin, der på fornem vis kombinerer Nebbiolo's strenghed med godmodig drikbarhed.

Til at begynde med dufte af skosværte og læderværksted, senere mere frugtige dufte. Klassisk Nebbiolo-smag med fin frugt, lækker. På samme tid et blidt riv af de civiliserede tanniner og en cremethed, der medvirker til vinens høje grad af drikbarhed. En diskret sødme midt i tørheden skubber i samme retning. Der er fokus på vinen, men en lækkert og velafstemt fadpræg dukker også frem med luftning.

Harmonisk og vellavet. Fire solide stjerner.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Maj 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.