Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Gea, Sant' Antimo, Il Paradiso di Frassina, 2003, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
140,00 hos Brunellovin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Personlig og seriøs vin, der kræver luft for at finde sig selv.

Vinen fremstår til at begynde ret alvorlig og maskulin med en lidt hård garvesyre, der river lidt. Duft og smag har her elementer af svesker og tovværk. Men så pludselig forandrer vinen fuldstændig karakter, og der dukker flot og cremet frugt med røde og friske bær frem. Også blide toner fra fadlagringen, lidt vanlilje og valnød viser sig diskret, og vinen fremstår nu blød, smagfuld og sammenhængende. Velsmagende og i forhold til genren ikke uden kompleksitet.

Vinen forandrede sig konstant over de timer, vi drak den, hvilket kunne tyde på, at det ville være gavnligt at give den endnu mindst et halvt års lagring, og den forekommer at have balance nok til at kunne holde flere år.

April 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.