3 stjernerRødvin

Gavinel - Cuvée Excellence, Vin de pays de l'Hérault, Les Vignerons réunis à F34725-287, 13% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
34,95 hos Theis Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig sydfransk dagligvin med ung og saftig frugt, der springer en godhjertet i møde.

Vinen er af den type, som giver associationer til hvad man kan få serveret som en god husets vin på karaffel til frokost på en sydfransk restaurant. Læst med de forkerte briller kan det måske opfattes som en nedsættende beskrivelse, men det er ment som det stik modsatte: Det er faktisk svært at finde en god, billig, ren og - for at gentage - godhjertet vin herhjemme, en vin der bare charmer med sin unge saftige og uprætentiøse sydfranske frugt, strittende af solmodenhed, enkelhed og umiddelbarhed.

Vinen dufter og smager af solmodne bær, røde og mørke, en del sød lakrids og et indslag af kærnemælk. Der er også lidt associationer til Beaujolais-saft.

Når vinen nu er dejlig, bærer vi over med det opblæste navn Cuvée Excellence.

Februar 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.