3 stjernerHvidvin

Gau-Odernheimer Riesling trocken, Qualitätswein, Becker Landgraf, 2009, 12,5% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
123,00 hos MIVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fyldig vin, hvor gule bolcher er den mest fremtrædende duft og smag.

Vinen er smagt over 3 dage, hvor duften hele tiden primært er gule bolcher. I smagen er derudover gule frugter af eksotisk oprindelse, men denne komponent dæmpes hen ad vejen, mens bolcherne holder fast.

Vinen fremstår lidt glat og mangler friskhed, hvilket sammen med smagstypen, som jeg har lidt svært ved at forlige mig med, gør, at jeg næppe havde gættet Riesling i en blindsmagning.

Jeg foretrækker klart producentens billigere Riesling trocken (som er anmeldt her).

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Februar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.