3 stjernerRødvin

Gattinara, Vigna Molsino, Nervi, 2014, 13,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
900,00 hos wineboutique / 925,00 hos Vinspecialisten Randers / 949,00 hos Thorkilds Vinhandel / 995,00 (795,00 v. 6 fl.) hos Winesomm

En slem skuffelse især når den høje pris i Danmark tages i betragtning (den er købt hos producenten for 65 €). Men når der ses bort fra prisen, er den rimelig at drikke.

Duften rummer noget blomst og læder, men den er begyndt at vise tegn på ælde. I munden udviser vinen fin balance, tanninerne er helt blide og velintegrerede, og syren er hvor den skal være. Men vinen smager ikke af så frygtelig meget, og det den smager af er ikke særlig interessant.

Vinen blev smagt over flere dage, uden at det ændrede indtrykket af vinen.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

August 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.