3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenBoblende vin

Franciacorta, Satèn, Brut, Castelveder, 13% (Lombardiet, Italien) L. 05.1.5

Kvalitet-pris: OK
175,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fremstillet af Chardonnay.

Ifølge vores erfaringer ganske usædvanligt er vinen på alle måder er mindre attraktiv dag 1 i forhold til dage efter åbning af flasken. Umiddelbart efter åbning havde vinen en lidt spøjs metalagtig smag, og ingen af os fandt den store nydelse i den. Moussen var relativt svag men med en fin og "elektrisk" prikken på tungen.

Vi smagte ikke vinen dagen efter åbning, men dag 3 smagte vinen dejligt. Og moussen forekom også livligere. Champenoøs smag på den gode måde med æbler, en smule brød samt et blomstrende element. Også dag 4 var vinen dejlig.

De tildelte stjerner er udtryk for vores oplevelser dagene efter åbning, og her er der fire stjerner fra Preben, der virkelig værdsatte vinen; Helles begejstringsniveau rækker til en stjerne mindre.

Marts 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.