4 stjernerBoblende vin

Franciacorta, Brut, Barbisoni, 12,5% (Lombardiet, Italien) L 1154

Ganske fyldig og Champagne-agtig vin fremstillet af Chardonnay.

Ved ophældning ganske store og voldsomme bobler, der bliver til mange fine, små bobler. Duft med grønne æbler og lidt "naturagtig" gær.

I munden er moussen blid, og vinen fornemmes cremet. Velsmagende med en tilpas tør hovedsmag, mens eftersmagen klinger en lille smule sødt ud.

Vinen er fyldig, både hvad mundfornemmelse og smag angår, og vil derfor være velegnet til madledsagelse, omend den sagtens kan bruges som apéritif.

På andendagen er duften bedre og mere helstøbt, og vinen er virkelig dejlig. Moussen holder sig pænt.

Bemærk: De vine, der aktuelt forhandles, er efter al sandsynlighed en anden aftapning end den vi har smagt.

Maj 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.