5 stjernerRødvin

Fontalloro, Toscana, Fèlsina Berardenga, 2010, 14% (Toscana, Italien) L.3092

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
399,00; 1500 ml: 899,00 hos Domaine Brandis
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Et rent pletskud! Vidunderlig vin. Og tilmed en der årgang efter årgang gør os glade.

Skøn duft med syntese af Sangiovese og perfekt afstemt fadpræg. Den flotte smag har ædel klasse. Fylde, transparens og elegance side om side. Blid friskhed og minisødme perfekt afstemt. Smukke og helt harmonisk integrerede tanniner. Alting er perfekt balanceret.

Mange taler om de store Fèlsina-vines store lagringspotentiale. Det interesserer ikke os. Vinen bliver efter vores smag ikke bedre end den er nu.

Glas: Zalto bordeaux.

November 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.