5 stjernerRødvin

Fontalloro, Toscana, Fèlsina Berardenga, 2007, 14% (Toscana, Italien) L0277

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
399,00 hos Domaine Brandis
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Herlig vin, på samme tid ungdommelig i sit udtryk og til at nyde nu. Fremstillet af 100% Sangiovese fra marker i Chianti Classico og Chianti Colli Senesi lagret 18-20 måneder på barriques.

Duft og smag med krydrede bær og træ. Ulmer i glasset, på et tidspunkt med fløjls-struktur, på andre tidspunkter træder tanninerne mere i karakter. Trods svingende fremtoninger fremstår vinen hele tiden meget harmonisk og med god friskhed.

Vi var meget glade ved de sidste glas, som var de bedste og mest helstøbte, så der er bestemt intet forgjort i at lade vinen ligge lidt endnu. Vinene fra Fèlsina har ry for stort gemmepotentiale, men vi foretrækker dem relativt unge.

I meget høj grad en vin efter vores smag.

Januar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.