Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
85,00 hos Maglegaard Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Trods en ængstelse for hurtig udtørring efter første mundfuld, åbner vinen med en vis velsmag. Men mens flaskens indhold glider forbi, beskæftiger tankerne sig mest med, hvordan vinen givetvis har været, da den var bedst, sikkert for et år eller halvanden siden. Vinen er en rimelig oplevelse, men det rækker ikke til en anbefaling. Det nytter ikke, at vi tror den har været rigtig god og at den har fået *** i den franske vinguide Guide Hachette 2001. Sandheden er som bekendt i glasset - lige her og nu.

Vinen har den cremede, bløde og velsmagende frugt som i bedste fald findes i denne sydlige del af Frankrig, men den virker spinkel og har ikke stof nok i sig til at bære for megen alder.

Juli 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.