3 stjernerSød vin

Portvin, Fine Tawny port, Cálem, 20% (Portugal)

Kvalitet-pris: OK
48,67 i Bilka / 54,67 i føtex / 54,67

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

De flasker, der aktuelt forhandles, vil være af en senere aftapning end den vi har smagt. Men vi gætter på, at en eventuel forskel vil være marginal.

Vi købte denne vin til at komme i julekonfekten, og da den nu var åbnet, fik den også lov til at ledsage risalamanden med kirsebærsovsen, som har det med at kvæle nuancerne i finere vine.

Til nævnte brug er den glimrende. Men som vin betragtet er den, synes vi, ikke interessant. Skal vi have os et ordentlig glas port, skal det være en "rigtig" tawny (de dyrere vine med enten alders- eller årgangsangivelse).

Smagen er i kirsebærgenren, lettere støvet.

December 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.