Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Filetta di Lamole, Chianti Classico, Lorenzo Pisana Socci og Fontodi, 2016, 13,5% (Toscana, Italien) L019

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
170,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Vinen er fremstillet i et samarbejde mellem Lorenzo Pisana Socci og Fontodi. Hr. Socci er fætter til ejeren af Fontodi, Giovanni Manetti.

100% Sangiovese lagret 18-24 måneder i 25-50 hl fade af fransk egetræ. Vinen er økologisk.

Traditionel, lidt streng og ugivende vin. Duft med kirsebær og støv. Harmonisk struktur med passende syre og mærkbare tanniner. Tør og ikke videre ophidsende; den mangler simpelthen smag og frugt. Der er tendens til bedring med luft, uden vi af den grund tør vædde om, hvorvidt underholdningsværdien vil øges nævneværdigt med lagring.

Glas: Zalto universal.

Juni 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.