Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
175,00; 1500 ml: 375,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig og naturlig vin, der ifølge forhandleren er fremstillet af 50% Carignan, 40% Grenache og 10% Cinsault lagret 2 år på cementtank uden svovl, klaring og filtrering. Forhandleren benævner den også biodynamisk, hvilket ikke fremgår af hverken flaske eller producentens hjemmeside.

Naturlig duft med frisk solbær og ribs. Samme type smag, der både rummer god friskhed og en fin lille sødme. Stor harmoni. Blid i både mund og krop, hvilket gør sit til at vinen er dejlig at drikke.

Fire sikre stjerner.

Glas: Zalto bourgone.

August 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.