Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
175,00 hos Vinova
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Herlig naturvin, der demonstrerer at det er muligt at lave "rigtig vin" uden svovling, klaring eller filtrering - ingen mislyde. Vinen er fremstillet af 50% Carignan, 40% Grenache og 10% Cinsault lagret 2 år på cementtank. (Alle oplysninger om hvordan vinen er fremstillet stammer fra forhandleren.)

Flot, meget ekspressiv, saftig og vinøs duft, hvor nærmeste bær må være jordbær. Vinen er ganske koncentreret med helt åben, meget indbydende og ren frugt; stor smagsfylde, ganske mættende. Lidt sødmefuld med lidt underspillet syre.

Der er et let "naturvinspræg", men det er ikke det jeg (Preben der anmelder vinen alene) tænker først på; vinen er først og fremmest lækker og vinøs.

Glas: Zalto bourgogne.

November 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.