5 stjernerHvidvin

Fass 12, Riesling, Kabinett, Diel, 2019, 10% (Nahe, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
149,95 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne vin leverer en mønsteropvisning i, hvor godt tysk Riesling kan smage, når der er en smule sødme, der holdes stramt i ave af en flot syre. Vidunderlig vin.

Mundfornemmelsen er meget livfuld, nærmest som om den er helt let og fint perlende. Super Riesling-smag, lige som sådan en skal være. Sødmen er meget diskret og dejlig, og som nævnt sættes det hele på plads og balanceres af skøn syrefriskhed.

Vinen smagte herligt, de fire dage jeg havde fornøjelse af den, men den mistede noget af den livfuldhed, den havde de første to dage.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto hvidvin.

Oktober 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.