3 stjernerRødvin

Evidence, Lirac, Domaine Coudoulis, 2015, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
119,00 hos Rungsted Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Tør og aktuelt noget stram vin, som vi skønner vil have gavn af yderlige nogen lagring. Fremstillet af 70% Grenache, 25% Syrah og 5% Mourvèdre lagret i cement.

Farven har ungdommeligt violette toner. I næsen giver vinen ikke så meget fra sig, er noget lukket. I munden er vinen tør, stram og noget lukket, men den åbner lidt op med luftning. Seriøs stil, velbygget.

De tre stjerner er udtryk for, hvordan vinen udtrykker sig nu. Det er tænkeligt, at den vil kunne vinde yderligere en stjerne efter nogen tid.

Glas: Zalto universal.

Januar 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.