4 stjernerRødvin

Enorama, Amarone della Valpolicella Classico, Recchia, 2003, 15,5% (Veneto, Italien) L 5103

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
450,00 (440,00 v. 12 fl.) hos Solarex Wines (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Stor, flot og nærmest monumental Amarone med vægt på kraft og koncentration.

Duft og smag med tranebær, hø og et strejf chokolade. Der er både sødme, friskhed og den typiske Amarone-bitterhed. Vinen er primært mørk, men mørket komplementeres flot af lyse toner. Trods de 15,5% alkohol slår alkoholen ikke igennem i duft og smag. Meget fyldig og koncentreret.

Vinen er dyb, bred og helstøbt, og balancen er flot.

Det der skiller fra en topkarakter er, at Helle finder vinen for mættende, og at eftersmagen er en smule kort i forhold til den ellers store klasse, som vinen umiskendeligt har.

November 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.