2 stjernerHvidvin

Dr. Deinhard, Riesling, Qualitätswein, Von Winning, 2018, 11% (Pfalz, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
1000 ml: 75,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Jeg (Preben der smager og anmelder tysk Riesling alene) kan godt lide tysk Riesling med restsødme, men sødmen i nærværende vin bryder jeg mig ikke om. Der er egentlig ok friskhed, der burde kunne afbalancere, men alligevel nærmer helhedsindtrykket i min mund sig noget sødt-sprøjt-agtigt. Det bedres noget, når dag 1 er overstået, men vinen vedbliver at opleves som lidt klistret.

Glas: Zalto hvidvin.

Juli 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.