Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerSød vin

Dorsheimer Goldloch, Riesling Auslese, Diel, 2005, 7,5% (Nahe, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
299,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dette er den anden flaske Auslese, vi har drukket efter en pause, der har varet flere tiår. Vores vurdering sker derfor på baggrund af en subjektiv og ret isoleret oplevelse af vinen, uden at vi kan foretage en objektiv sammenligning af dens niveau i forhold til andre Ausleser.

Skøn Auslese med en nærmest perfekt balance mellem sødme og friskhed.

Flot og aromatisk Riesling duft, på samme tid cremet og frisk. En vidunderlig nerve fornemmes i det første møde med munden. Flot og helt ren Riesling smag med dessert-pærer i front. Moderat sødme og fin friskhed, der giver et nærmest læskende præg. 7,5% alkohol.

Vi synes - igen subjektivt uden at kende det aktuelle prisniveau for virkelig god Auslese - at det er vel mange penge for denne type gode oplevelse.

September 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.