Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRosévin

Domaine Sarragousse, Coteaux d'Aix en Provence, 2017, 13% (Provence, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Syv ud af otte af de rosévine, vi har smagt i denne sommer har fået tre stjerner, som udtryk for den middelmådighed vi har mødt. Med nærværende vin befinder vi os i den lave ende af de tre stjerner.

Mundfornemmelsen er en smule glat, pæn friskhed, men syren er ganske grov i betrækket, og den bitterhed, der ofte er at finde i rosé-finalen er i dette tilfælde kraftigere end normalt, hvilket ikke klæder vinen.

Glas: Zalto hvidvin.

Juli 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.