3 stjernerHvidvin

Diel de Diel, Qualitätswein, Diel, 2008, 12,5% (Nahe, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lidt neutral vin fremstillet af 60% Pinot Blanc, 30% Pinot Gris og 10% Riesling.

Duft med både blomst og lidt kød. Lidt neutral smag. Blød friskhed, antydning af lille bitterhed i eftersmagen. Let og blid cremethed.

En skuffelse ovenpå 2007'eren (anmeldt her), som vi har haft meget stor glæde af.

Vi tilstræber at lade vin, der har "rejst" stå i ca. 14 dage, før vi smager den. Nærværende vin er smagt kun to dage efter en rejse fra Jylland til Sjælland. Om det kan gøre, at vinen har præsenteret sig mindre attraktivt end den vil kunne efter en hvileperiode, kan vi ikke vide. Vi tror dog ikke at det i forbindelse med denne vin kan gøre den store forskel.

Juni 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.