4 stjernerHvidvin

Dhroner, Riesling, Qualitätswein, A.J. Adam, 2011, 12% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
105,00 hos MIVine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Charmerende, dejlig og fyldig Riesling.

Udover den meget åbne, indsmigrende, godhjertede og umiddelbare frugt er der også et lille pift i stil med røget kød. Og vinen er også, især første dag, næsten kødfuld - af en Riesling at være - i sin ganske store fylde. Nogen sødme, der dog afbalanceres fint af syren.

Vinen beholder efter flere dages åbning sin lækre og forførende frugt, som går lige i en med træsko på. Dag tre fremstår vinen også med fin sprødhed og lidt kalkethed. Dag fire fornemmes vinen mindre sød.

Dejlig vin at være i selskab med.

December 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.