4 stjernerHvidvin

Devon-Terrassen, Trittenheimer Apotheke, Riesling, Qualitätswein, Loersch, 2016, 12% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
250,00 (200,00 v. 6 fl.) hos vinfoyeren

De første to dage er vinen lidt hård og reserveret og med en ganske kraftig bitterhed i finalen. Her er duften klart i førertrøjen.

På tredjedagen er bitterheden forsvundet, og vinen er tilmed meget velsmagende. På den baggrund forekommer det klart, at vinen vil have godt af at blive gemt lidt.

Tre og en halv stjerne rundes op til fire på baggrund af oplevelsen med vinen, efter at den havde fået nogle dages luft.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto universal.

December 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.