5 stjernerHvidvin

der Gärtner, Riesling, Qualitätswein b.A., Cantzheim, 2017, 11% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
110,00 hos Jørgensen og Co Vinimport (overgået til vinfoyeren)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vidunderlig vin. Tør, mineralsk og meget frisk. Uhyre velsmagende. Karakterfuld.

Hvor den indledningsvis sparker godt i munden, bløder den med luftning op, og der kommer en fornemmelse af mildhed, rundhed og ganske svag fornemmelse af sødme midt i det overordnede skarptslebne udtryk.

Vinen er på samme tid læskende, forfriskende, mættende og tilfredsstillende og har - trods den lave alkoholprocent - tilpas tyngde også sammen med mad.

Et pletskud i forhold til min (Preben der anmelder tysk Riesling alene) smag, men dens høje syre kan nok godt virke skræmmende på nogen.

Glas: Zalto universal.

Marts 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.