4 stjernerHvidvin

Deidesheimer Grainhübel, Riesling trocken, GG, Von Winning, 2016, 12,5% (Pfalz, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
249,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Første dag lidt lukket duft; de efterfølgende dage mere åben med gule frugter. I munden lægger vinen ud med at være mineralsk og stram med rank og diskret frugt - den smager ikke af så meget - og fin syre. Den åbner efterhånden, også over de følgende dage, med fyldigere frugt med gule frugter.

Jeg (Preben der anmelder tysk Riesling alene) kunne langt bedre lide samme vin i årgang 2014, der dog også blev drukket i et lidt ældre stadium. Jeg tvivler dog på, at 2016 når op på samme niveau. Stilen forekommer anderledes og mindre fadpræget.

Fire lidt uentusiastiske stjerner.

Glas: Zalto universal.

Januar 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.