3 stjernerRosévin

Décoré, Côtes de Gascogne, Plaimont, 2019, 12% (Sydvestfrankrig, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
69,00 (62,00 v. 6 fl.) hos vildmedvin (kundeklubfordele)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fyldig og ok rosé. Pæn frugt med en lille græstone. Ok friskhed men også en lille sødme, som er lidt i overkanten til vores smag.

Glas: Zalto hvidvin.

Bemærk: Man skal vogte sig for forhandlerens angivelser af normal- og tilbudspriser. Vi købte vinen for otte dage siden på såkaldt tilbud til 69 kr., hvor normalprisen var sat til 119 kr.! Som det ses, er normalprisen nu sat til 69 kr., mens det, som forhandleren nu kalder et tilbud, er en mængderabat ved køb af seks flasker.
Vi har de sidste måneder iagttaget flere uskønne "ureglemæssigheder" i forbindelse med tilbud.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.