Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Crozes-Hermitage, Téte de Cuvée, Domaine Bernhard Chave, 2000, 13% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
125,00 hos The Wine Company

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget velafstemt, harmonisk, klassisk, dejlig mellemklasse Rhône-vin med fin bær-frugt. Blid med et strejf af sydfransk sol-sødme holdt i passende stramme tøjler af passende syre-friskhed og et strejf af modne tanniner. Meget flot balance.

Vinen er ikke af den type der imponerer, overvælder eller gør andre spektakulære manøvrer; og det er slet heller ikke det vi søger. Den er derimod et fint eksempel på en klassisk - men ikke gammeldags - lettere moderne - uden at være for publikumsleflende - vin, der både er en nydelse som opvarming til maden, og som går går meget fint sammen med moderat krydret mad med ikke for mørkt kød.

Den finder sig selv efter nogen luftning.

Maj 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.