3 stjernerNyvurderingRødvin

Crozes-Hermitage, E. Guigal, 2005, 12,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
129,75 hos Bichel Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi smagte vinen for første gang i maj, hvor vi måtte tage forbehold for vores to-stjernede anmeldelse, idet vi spurgte os selv om vinen var fejlbehæftet, men det kunne ikke endeligt afgøres, da vi ingen dublet havde at tjekke med. Forhandleren valgte på baggrund af vores mistanke at fremsende en bytter, som vi nu har smagt. På baggrund af den smagte flaske kan vi nu helt klart sige at flaske nr. 1 havde fejl.

Vinen er meget diskret i sit udtryk med behersket frugt og behersket alt muligt andet. Den bliver bedre med luftning, hvor den åbner lidt op for den moderate godtepose. Men rigtig spændende bliver den aldrig. Alligevel rimeligt tilfredsstillende at drikke.

På trods af at vinen bliver bedre med luftning, tror vi ikke den gemmer på positive overraskelser.

Oktober 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.