Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Crozes-Hermitage, Cuvée Louis Belle, Domaine Belle, 2005, 13% (Rhône, Frankrig) L05101

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Man kan ind imellem opleve, at en dyrere vin er mindre sjov at drikke end en billigere. Især i "gamle dage" for ikke så længe siden var det ofte sådan. Men nu til dags er de fleste - også en større andel af de dyrere vine - drikkeklare, så snart de sættes til salg.
Med denne Crozes-Hermitage har vi et eksempel på en vin, der ikke giver så megen drikkeglæde fra sig som "lillebroderen", der er 25 kr. billigere og ovenikøbet et år yngre: Crozes-Hermitage, Les Pierrelles, 2006 (som vi har anmeldt her).

Cuvée Louis Belle 2005 er en ganske stram, streng og tør vin. Stilen forekommer noget gammeldags, eller traditionel, hvis man vil være venligere.

Den har nogen god smag i den mørke vinøse bær-genre, men det dominerende indtryk her og nu er en ganske tannisk vin, der som nævnt aktuelt ikke er så fornøjelig.

Det er muligt, at den vil byde på en bedre oplevelse efter nogle år på langs. Vores tre stjerner afspejler vores oplevelse af vinen, som den er nu.

November 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.