Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerBoblende vin

Crémant d'Alsace, Brut, Willm, 12% (Alsace, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Pænt kraftigt boblende, enkel smag uden de store spændingsmomenter (hvilket kan skyldes at vinen er lavet af 80 % Pinot Blanc). Har en let sødme.

Kombinationen af sødmen, at flaskens udstyr er flot og festligt, at vinen ikke er det store sus, og at vi ligger inde med en flaske mere, gør at det nok bliver den vin vi selv tager nytårsaften kl. 24, hvor vi mener det grænser til det tåbelige at finde den bedste vin frem.

December 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.