4 stjernerRødvin

Côtes du Roussillon, Soleil Rouge, Mas Baux, 2003, 14,3% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig vellykket og lækker vin med god sydfransk bund og en ganske forfinet struktur.

Duft og smag i den mørke, sydfranske bær-genre. Alt er meget fint afstemt. Vinen river blidt, har en dejlig cremet overflade og er passende tør.

Smagstypen lægger sig i bedste forstand i forlængelse af de kvaliteter man kan opleve i de bedre dagligvine fra området, men den er lækrere, mere forfinet og nuanceret. Den skiller sig ud.

Vi mindes ikke hvornår vi sidst er kommet forbi en vin, der bærer sin ganske høje alkoholprocent så smukt, selvfølgeligt og umærkeligt.

Vi kan ikke finde det mindste aftryk fra den hede og vanskelige årgang. Så det må være kompetente folk, der står bag denne vin.

Vi er tæt på de fem stjerner.

December 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.