2 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Saint Cosme, 2020, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Når man køber en Côtes du Rhône fra en producent i den sydlige Rhônedal, kan man almindeligvis forvente en vin, der er blandet af fx Grenache, Syrah, Mourvèdre, Cinsault og Carignan, oftest med hovedvægt på Grenache. Men nærværende vin er lavet af 100% Syrah, så den har et ganske anderledes og atypisk udtryk. Vinen er ikke fadlagret.

Duft med mørke og modne bær. Smagen er meget mørk, nærmest dyster. Stilen er seriøs og meget alvorlig. Meget tør frugt - hvis man da overhovedet kan tale om frugt - med sorte oliven og sort peber. En del tannin. Det stikmodsatte af en crowd pleaser. Vil den give mere fra sig ved gemning?

Vinen er på egne betingelser vellavet, så vores stjernetildeling skal ses på baggrund af vores personlige smag.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.